NEVŞEHİR / ÜRGÜP - Mustafa-Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokulu

Mustafa FİDAN - Okul Müdürü

1969 yılında Nevşehir ili Ürgüp İlçesi Başdere Kasabasında doğdum. İlkokula Başdere İlkokulunda başladım (1975-1976).  Kayseri-Develi İlçesi Seyrani İlkokulunda bitirdim (1976-1980). Ortaokulu ve Liseyi Develi İmam Hatip Lisesinde tamamladım(1980-1987). Üniversiteyi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde okudum. Askerliğimi kısa dönem er olarak yaptım (1995). Sinop ili Durağan İlçesi Alpuğan ilkokunda öğretmen olarak göreve başladım. Daha sonra sırasıyla Eskişehir-Mihalgazi Alpagut İlköğretim Okulu, Yozgat- Sarıkaya Kayapınar İstiklal İlköğretim Okulu, Nevşehir-Ürgüp Karakaya İlköğretim Okulu ve Ürgüp Başdere İlköğretim Okulunda öğretmen olarak çalıştım. Kazandığım Müdür Yardımcılığı sınavı sonucunda Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandım (2006-2014). Müdür vekili olarak Başdere Ortaokulunda görev yaptım. Mayıs 2014 yılında yeni açılan Ürgüp Mustafa- Veli Halıcı İmam Hatip Ortaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildim. Eylül 2015 tarihinde müdür olarak atandım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.